Flip Facts: Jacked By Thieves

August 13, 2012
Exterior Before:

The room was redesigned to completely eliminate the utility room. Additional square footage was created by moving the furnace from this room to the attic. With the additional space a shower was added to the master bathroom making this room much more appealing to potential buyers.A wall and door were added to create much needed privacy to make this room work. The walls were painted to be consistent with the white and "Granite Grey" accent walls throughout the home. These wall colors create a clean and bright feeling in the room.

Got questions? Check out the Flip Men page or follow up with Mike and Doug directly on Twitter @Demo_Doug @FlipManMike and by using #FlipMen. Don't forget to tune in to all-new episodes of Flip Men airing Sundays at 10/9c on SPIKE.

Loading...